Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

KADEM tarafından düzenlenen gençlik buluşmasının konuğu olarak üniversitemize gelen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, program sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü üniversitemizin güncel durumu ve olanakları üzerine, Sümeyye Erdoğan Bayraktar'a bilgilendirmede bulundu ve kendilerini üniversitemizde ağırladıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ile Prof. Dr. Ahmet Küçük ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in eşlik ettiği Sümeyye Erdoğan Bayraktar ise Kocaeli Üniversitesi'nde bulunmaktan ve ev sahipliğinden dolayı, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye teşekkürlerini sundu.

13 Ekim 2021