Kapalı Yüzme Havuzu Tekrardan Kullanıma Açıldı

Üniversitemiz kapalı yüzme havuzu bugün (12.10.2021) itibariyle tekrardan kullanıma açıldı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde, faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara verilen Yarı Olimpik yüzme havuzumuz, bugün itibariyle tekrardan kullanıma açıldı. 3450 m2 kapalı alana sahip olup 25m*16m ebatlarında 2.20 m derinlikte 6 kulvarlı olan yüzme havuzumuz belirlenen koşullar ve program çerçevesinde faaliyete geçti.

Salgın Eylem Planı doğrultusunda, aynı anda toplam 20 kullanıcının faydalanabileceği Kocaeli Üniversitesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna ait 2021 - 2022 Güz Dönemi kullanım programı, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca duyuruldu. Saat 19:30’a kadar hizmet verecek havuzdan pazartesi günleri hariç belirlenen program kapsamında altı gün boyunca faydalanılacak.

Detaylı bilgi için; sksdb.kocaeli.edu.tr/kapalı-havuz.php

12 Ekim 2021