KOÜ Ziraat Fakültesi, 'Dost Meclisi'ne konuk oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şubesi’nin düzenlemiş olduğu “Dost Meclisi” programına, Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çağlar ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oktay Tomar katılım gösterdi.

 

Dost Meclisi programına konuk olarak katılan Dekan Prof. Dr. Abdullah Çağlar ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oktay Tomar, Üniversitemiz ve Ziraat Fakültemizin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptılar. Ayrıca işbirliği içinde bulundukları sektörler, faaliyet alanları ve kurumlar hakkında açıklamalarda bulunan öğretim üyelerimiz, MÜSİAD ile yapılabilecek çalışmalar ile ilgili de fikir alışverişinde bulundular. Programda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çağlar, “Sağlıklı Beslenme, Sağlıklı Yaşam” konusunda yönetim kurulu üyelerine ve katılımcılara açıklamalarda bulundu.

 

Programa; MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Mücahit Yıldız, Başkan Yardımcısı Zafer Gör, MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu,  Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Başol, MÜSİAD Kocaeli Gıda Tarım Sektör Kurulu Başkanı Hüseyin Pancar ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı. Program sonunda öğretim üyelerimize günün anısına plaket takdimi yapıldı.

28 Aralık 2021