KOÜ Çevre Temizlik Hizmetleri Bölümüne Ödül

Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Çevre Temizlik Hizmetleri Bölümü, “Endüstriyel Temizlik Sektörü Oscar Ödülleri” kapsamında, sektöre yaptığı katkılardan dolayı ödül aldı.

Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Çevre Temizlik Hizmetleri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Arzu Morkoyunlu Yüce ile birlikte bölüm öğrencileri, İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkez’inde düzenlenen Clean Eurosia (Avrasya Temizlik ve Bakım) Fuarına katıldı. Fuar kapsamında sektörün Oscarı olarak adlandırılan Clean Eurosia Endüstriyel Temizlik Sektörü Oscar Ödülleri kapsamında da Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Çevre Temizlik Hizmetleri Bölümü sektöre yapmış olduğu katkılar nedeniyle ödüllendirildi. Ödülü, Çevre Temizlik Hizmetleri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Arzu Morkoyunlu Yüce ve öğrenciler birlikte teslim adlı.

21 Aralık 2021