KOÜ KAGEM iş birliği çalışmalarına devam ediyor

Kocaeli Üniversitesi Kariyer, Geliştirme ve Uygulama Merkezi (KOUKAGEM), Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin ve mezunlarının kariyer gelişimlerine katkı sunmak, istihdam sağlamalarında ve staj imkânı konusunda olanak sağlamak için iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Kariyer, Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, yürüttükleri bu iş birliği çalışmaları kapsamında, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Kocaeli Ticaret Odası Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Müdürü Özlem Taşkır ve Kocaeli Ticaret Odası Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Uzmanı Alican Çağlar’ı ağırladı.

Kocaeli Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği ziyarette, endüstrinin nitelikli insan kaynağı ihtiyacına katkıda bulunmak amacıyla, üniversitemiz öğrenci ve mezunları başta olmak üzere tüm iç paydaşların kariyer planlamaları ve kariyer yolunda gelişimlerine destek olma konusunda yapılacak işbirliği masaya yatırıldı.

16 Aralık 2021