KOÜ’de 15. KALE etkinliği gerçekleşti

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 13-15 tarihleri arasında, Endüstri Mühendisliği tarafından düzenlenen “15. KALE” etkinliği gerçekleştirildi. “Kolektif Çağ” başlığı çatısı altında “Değişen dünyada, dinamik zihinler” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte iş sektöründe önemli bir yere sahip olan firmaların temsilcileri yer aldı.

 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin ilk gününde Azor Brand & People Solutions Co-Founder Emre Başkan, Archerobotics CEO & Co-Founder Koray Aydoğdu ve LC Waikiki E-Ticaret Operasyon Müdürü Anıl Dönmez sektörel tecrübelerini dinleyicilerle paylaştı. İlk gün konuşmalarının ardından Müzisyen Ezgi Aktan şarkılarıyla dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

 

Etkinlik ikinci gün Seka Kağıt Müzesi’nde Workshop oturumu ile devam etti.

 

Sağlam Metal Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Koçak, Youthall Co-Founder Elis Yılmaz Aykan, shiftdelete.net Founder & CEO Hakkı Alkan ve Öğrenme Tasarımcısı Eğitmen Ömür Doğan’ın konuşmacı olduğu etkinliğin son gününde ise gerçekleşen oturumlardan sonra “Sahte Rakı” adlı müzik grubu seslendirdiği şarkılarla dinleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

 

Öğrencilerin firmaları tanımasına, iş sektörüne dair önemli bilgiler edinmesine ve iş sektörünün önemli isimleriyle bir araya gelerek kişisel gelişimlerine katkı sunan etkinliğin ardından katılımcılara sertifika verildi.

16 Aralık 2021