Üniversitemizde Türk Halk Müziği Şöleni

Pandemi nedeniyle konserlerine uzunca bir süre ara vermek zorunda kalan Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu, muhteşem bir konser ile geri döndü.

 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve Şef İsmet Ünsal yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu bugün (14.12.2021) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde unutulmaz bir konsere imza attı.

 

Akademi ve idari personel ile öğrencilerden oluşan Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu, pandemi nedeniyle konserlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Sadece üniversitemizde değil, hem kentimizin hem de yurdumuzun birçok bölgesinde konserler veren Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Şef İsmet Ünsal yönetiminde Kasım ayı itibariyle tekrar çalışmalara başlamıştı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ile Prof. Dr. Ahmet Küçük, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrencinin ilgiyle takip ettiği konserde yurdumuzun dört bir yöresinden birbirinden değerli türküler seslendirildi.

14 Aralık 2021