7. Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimleri Kongresi (IMASCON 2021 Güz)

Kocaeli Üniversitesi ile Kartepe Belediyesi işbirliği ile Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi'nin (IMASCON 2021) yedincisi düzenlendi.

 

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Park Otel’de Hibrid (Yüz yüze ve Online) olarak gerçekleştirilen ve dünyanın pek çok ülkesinden 720 katılımcının 290 akademik çalışma ile katıldığı Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi 10-11 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlendi.

 

Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi’nin açılışında, Kongre Başkanı Doç. Dr. Öznur Gökkaya kongre hakkında bilgiler vererek ana tema açıklamaları ile konuşmasını gerçekleştirdi. Kongrenin ana destekleyicisi Kartepe Belediyesi Başkanı Av. Mustafa Kocaman salgın dönemindeki uygulamaları ve yenilik getirdikleri çalışmaları hakkında bilgi verirken Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Özkan ise açılış panelindeki konuşmasında üretimin ve gelişimin sürdürülebilirliği hakkında sunum yaptı.

 

2021 güz döneminde “Toplum 5.0, Dijital Hayat” konusunun tema olarak belirlendiği Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi, açılış oturumunun ardından yüz yüze ve online olarak sürdürülen bildiri oturumları ve poster sunumları ile devam etti.

13 Aralık 2021