Üniversitemiz paydaşlığında “Kocaeli Tarım Şurası ve Çalıştayı” gerçekleşti

Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi paydaşlığında “Kocaeli Tarım Şurası ve Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Politikaları ve Araştırmaları Merkezi (ŞURA) tarafından Kocaeli Kongre Merkezi'nde, "Kocaeli Tarım Şurası ve Çalıştayı" düzenlendi. Tarım ve hayvancılık ile uğraşan paydaşların sorunlarının ele alındığı, tarım sektöründen yüzlerce kişinin katıldığı programda yerli üretim ve gıda güvenliği konuları ön plana çıktı.

Programa, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çağlar, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Oktay Tomar ve Doç. Dr. Melekber Sülüşoğlu Durul ile Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hamdi Aydın çalıştay masalarına davetli Moderatör olarak katılırken; Doç. Dr. Mesude Ünal, Arş. Gör. Dr. Sevilay Okkay ve Arş. Gör. Alptekin Mert Yılmaz ise çalıştay masalarına davetli katılımcı olarak katkı sağlayarak Üniversitemizi temsil ettiler.

10 Aralık 2021