Öğrencimiz Dünya Bilek Güreş Şampiyonası’nda “Dünya Üçüncüsü” Oldu

Üniversitemiz öğrencilerinden Ömer Faruk Kozakoğlu, Dünya Bilek Güreş Şampiyonası’nda üçüncülük elde etti.

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden olan ve sene Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık sınıfına devam eden Ömer Faruk Kozakoğlu, Dünya Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 24 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 18 Yaş Altı kategoride 80 kiloda dünya üçüncüsü olmayı başararak bronz madalyanın sahibi oldu.

Kocaeli Üniversitesi Ailesi olarak, öğrencimiz Ömer Faruk Kozakoğlu’nu ülkemiz ve üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etmesi ve bizlere yaşatmış olduğu gurur sebebiyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

10 Aralık 2021