KOÜ’de Engel Kavramı, Engelli Bireylerle İletişim ve Eğitimde Erişilebilir Yaklaşımlar eğitimi

Kocaeli Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Birimi Koordinatörlüğü ve Personel Daire Başkanlığı destekleriyle; "Engel Kavramı, Engelli Bireylerle İletişim ve Eğitimde Erişilebilir Yaklaşımlar" başlıklı eğitim verildi.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ve 6 ile 8 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenen eğitime; şube müdürleri, fakülte/yüksekokul/MYO sekreterleri, akademik birimlerde görevli engelli öğrenci danışmanları ve sorumlu yöneticiler katılım gösterdi.

Eğitimler; İstanbul Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Koordinatör Yardımcısı Ilgın Aydınoğlu ile İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Rehber Öğretmeni Şeyma Büyükurvay tarafından verildi. “Erişilebilirlik varsa engellilik yoktur” fikri üzerinden interaktif olarak verilen eğitimde Kocaeli Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün, eğitimcilere teşekkür etti.

8 Aralık 2021