“Eskiyi unutturmayan, yeniden bıktırmayan radyo”

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Radyosu Radyo K.İ. dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor!

 

İletişim Fakültesi öğrencilerinin uygulama çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla kurulan ve 2003 yılından günümüze yayın hayatına devam eden Radyo K.İ., 94.8 frekansında Kocaeli ve çevresindeki dinleyicilerine pek çok kaliteli içerik sunuyor.

 

Kuruluşundan bu yana; basın ilkelerine uymaya, Türkçenin düzgün ve doğru kullanımına özen göstermeye, bilgiye, kültüre, sanata ve bilime saygı göstermeye, kişisel hak ve özgürlükleri gözetmeye, tarafsız yayın yapmaya, olaylara objektif ve eleştirel yaklaşmaya, kaliteden taviz vermemeye hassasiyet gösteren Radyo K.İ. en çok dinlenen üniversite radyoları arasında yer alıyor.

 

Radyo K.İ.’nin dinleyicilerine sunduğu başlıca programlar; her sabah yayınlanan Güne Bakış programı, Doç. Dr. Selim Öncel ile Her Telden Her Dilden, Mehmet Can Bilgen ile Liriks, İnan Mert Gökgöz ile Nostaljika, Ebru Uluç ve Doğukan Akın ile Kadraj, Merve Koçak ile Kırmızı Otobüs, Dilara Deryahan ve Asude Önen ile Dizinin Dibi, Dursun Ali Tetik ile Tarihte Bugün, Harun Ağra ile Dipnot, Gülbeyaz Taş ile Günün Filmi, Elif Karacakaya ile Günün Şarkısı, Asude Önen ile Pandora’nın Kutusu…

 

Programlar hakkında detaylı bilgiye üniversitemiz ve Radyo K.İ.’nin resmi sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

8 Aralık 2021